<
piaggio logo roto
PIAGGIO FUN
CLUB
Izuzetno očuvan skuter iz najbolje serije sa agregatom nove generacije od 300 ccm sa elektronskim ubrizgavanjem koji daje više od 16 KS uz izuzetno malu potrošnju goriva.

Sve informacije i dogovori na mail office@piaggio.co.rs
ili na telefon 063/59-68-63
Zoran Matić Tićma

Kao nov,Piaggio Beverly Tourer 300 ie,
apsolutno kao iz radnje, sve u savršenom stanju.
Bez ikakve ogrebotine, uredno servisiran i poseduje servisnu knjižicu od ovlaštenog servisa. Prešao samo 12.000 kilometara. Ima ugrađen kod za zaštitu i poseduje 4 ključa. Najnovija generacija agregata od 300 ccm sa ubrizgavanjem
Nosač kofera i kofer u boji motora, boja plava metalik.
Piaggio
Kontakt
Ime i prezime
E-mail
Adresa
Poštanski broj i mesto
Broj Telefona
Poruka - šta želite da kupite
Ako želite dodatna objašnjenja možete poslati poruku i pomoću skripte ispod
Na prodaju Piaggio Beverly Tourer 300 ie
Beverly model Tourer sa retro velikim izdignutim farom u kombinaciji sa lepom instrumental tablom sa svim potrebnim informacijama.

Odlične Michelin gume u idealnoj dimenziji od 16 cola koja je veoma sigurna i odličnog obima za sigurnu i udobnu vožnju. Diskovi ko staklo bez i jednog risa.

Boja metalik tamno plava u kombinaciji sa hromiranim detaljima i crnim lajsnama mu odlično stoje, a sic u braon koži mu daje posebnu eleganciju.

Kao što se vidi na motoru nema ni najmanje ogrebotine, sve kao novo iz radnje. U kompletu je i kofer u boji motora sa tapaciranim naslonom za suvozača, koje se po potrebi može skidati.

Motor poseduje servisnu knjižicu koja je uredno popunjena u ovlašćenom servisu, a zadnji servis je urađen na 10.293 km.
Poseduje 4 ključa koji su kodirani zbog zaštite od krađe. Ima korističko uputstvo sa detaljnim objašnjenjima svih funkcija na motoru.

Cena od 3.300 eura je korektna za motor koji je kao nov.
Plaćena je carina i porez, a nije registrovan i račun bi se pravio odmah na kupca tako da nije potrebno plaćati porez već se samo radi tehnički pregled i registruje na ime kupca.
Za kontakt nazovite
063/59-68-63
Zoran

sajt postavljen februara 2007    Ideja, izrada, održavanje  - Tićma
start   slikeF   slikeL   tehnikaF   tehnikaL   uputstva   uradi_samF   uradi_samL   sastavljanje   sklopoviF   sklopoviL   tuningF   tuningL   stylingF   stylingL   oglasi   klub     forum   sponzori
sadržaj sajta